startsida |  om föreningen |  juridik |  utbildningar |  konferens |  parkeringsnytt |  kontakta oss 

 

Svepark startar utbildningssamarbete med Fairdeal Group

Ann-Charlotte Salomonsson från Fairdeal Group AB, har tidigare erfarenheter från kommunal parkeringsövervakning i Stockholms Stad där hon arbetat som parkeringsvakt, driftchef och områdeschef.
 
När Securitas 2002 fick entreprenaden för Västra delen i Stockholm rekryterade man Ann-Charlotte för att driva parkeringsverksamheten. Ann-Charlotte hade även rollen som utbildningsansvarig med special-området parkeringsjuridik på Securitas utbildningar för parkeringsvakter.
 
Ann-Charlotte är nu utbildningsansvarig på Fairdeal och kommer att leda ett team av lärare som är behöriga för respektive kursområde på grund- och fortbildnings- samt vägmärkesutsättningsutbildningarna.
 
På övriga utbildningar lutar vi oss mot för våra kursdeltagare kända lärare: Fordonsflyttning sköts av Göran Nyberg, Parkering Malmö. Eiwor Wikström, UPAB och Christer Björklund, f.d. Stockholm Parkering, är radarparet vad gäller parkeringsjuridik och i Parkeringsengelska regerar Chris Tanner.
 
Anledningen till förändringen är att vår tidigare uppskattade lärare Pia Ketonen väljer att lämna samarbetet med Svepark och starta egen utbildningsverksamhet för parkeringsbranschen.
 
 
 
Svepark fortsätter fokusera på kvalitativ utbildning för våra medlemmar, samarbetspartners och övriga inom branschen och hälsar tillsammans med våra nya och ”gamla” lärare Parkerings-Sverige välkomna till ett nytt gott utbildningsår.
 
Den nyligen framtagna utbildningsinstruktionen (som kan laddas hem här nedanför) är ett led i att säkerställa en så hög kvalitativ och enhetlig utbildningsnivå som möjligt.
 
Utbildningarna kommer företrädesvis att lokaliseras till Stockholmsområdet men naturligtvis arrangerar vi också framöver utbildningar även på andra orter när önskemål finns!