startsida |  om föreningen |  juridik |  utbildningar |  konferens |  parkeringsnytt |  kontakta oss 

 

Den 21 – 24 april 2015 är det dags för den

5:e Nordiska Parkeringskonferensen:

PARKING INNOVATIONS

 

I mitten av oktober har följande företag anmält sig för en utställningsplats:

 

                       +   

  Home 

 

Sedan starten 1999, har Norge (Lillehammer), Island (Reykjavik), Finland (Helsingfors) och Danmark (Köpenhamn) arrangerat en Nordisk Parkeringskonferens.

 

När det nu är Sveparks tur att vara värd för den 5:e Nordiska Parkeringskonferensen blir det i Stockholm våren 2015. Temat är Parking Innovations och vi kommer att redovisa goda exempel från “hela världen”. Konferensen kommer att hållas på svenska och engelska med simultantolkning så att programmet blir tillgängligt för alla.

 

Som värd för den 5:e Nordiska Parkeringskonferensen, inbjuder Svepark nu städer, parkeringsbolag och leverantörer att presentera Parking Innovations på konferensen.

 

Har ni under 2013 – 2014 driftsatt nya smarta lösningar som fallit väl ut? Eller något nytt för 2015? Välkomna till Stockholm och presentera dessa för “hela parkeringsvärlden”!

 

Leverantörer som introducerat nya produkter eller tjänster är också välkomna att visa dessa på the 5th Nordic Parking Exhibition för ”the whole Parking World”!

 

 

Vi förväntar oss 500 – 600 deltagare, huvudsakligen från Sverige och de andra nordiska länderna men även internationellt har det redan visats stort intresse för konferensen och utställningen. Utställningsytorna rymmer upp till 50 utställningsplatser där de senaste parkeringsnyheterna kommer att demonstreras.  

 

Konferensen arrangeras på Stockholm Waterfront Congress Centre, som ligger mitt i hjärtat av centrala Stockholm med gångavstånd till all kommunikation och sevärdheter vår huvudstad kan erbjuda. Vi hoppas kunna arrangera ett besök i det världsberömda Stadshuset som vi kan se från konferenslokalerna

 

Kontakta Svepark via e-post: kansli@svepark.se eller ring Sten Åke Håkansson på 040 605 69 10 för ytterligare information. Det gäller även om ni vill presentera en nyhet eller vara utställare.

 

 

Det preliminära programmet:

Den 21 april arrangerar vi Svepark Cup i Golf på Bro Bålsta GK, http://www.bbgk.se/ som sponsras av Cale Sverige. På eftermiddagen hålls årsmöte och på kvällen blir det ett välkomstarrangemang på Stockholm Waterfront.

 

Konferensen och utställningen pågår 22 – 23 april med trevliga kvällsarrangemang. Avslutningsdagen, den 24:e, arrangeras studiebesök på intressanta parkeringsanläggningar i Stockholm samt på Stockholm Arlanda flygplats.

 

Under dessa dagar erbjuder vi er även möjligheter att arrangera ert eget styrelsemöte, bjuda in era kunder, arrangera parallella seminarier, VIP-arrangemang i anslutning till konferensen mm.

 

För er som önskar att ta med sin partner till huvudstaden kommer vi att erbjuda ett litet “turistprogram” med besök på ABBA-muséet, båtsightseeing Djurgården runt mm.

Hotell är som vanligt reserverade på ett flertal centralt belägna hotell i olika prisklasser. Vi har även reserverat ett antal rum för er som vill förlänga vistelsen i Stockholm över helgen!

 

BOKNINGEN KOMMER ATT ÖPPNA I OKTOBER 2014 OCH ”EARLY BIRD”-PRIS GÄLLER

FÖR BOKAT OCH BETALT SENAST 2015-01-09!

 

 

VÄLKOMNA TILL DEN FEMTE NORDISKA PARKERINGSKONFERENSEN:

“PARKING INNOVATIONS”

PÅ STOCKHOLM WATERFRONT CONGRESS CENTRE, 21 – 24 APRIL 2015