startsida |  om föreningen |  juridik |  utbildningar |  konferens |  parkeringsnytt |  kontakta oss 

 

Den 21 - 24 april är det dags för den

5:e Nordiska Parkeringskonferensen:

PARKING INNOVATIONS

 

DET ÄR SNART FÖR SENT ATT ANMÄLA SIG!

 

Här kan du läsa hela konferensprogrammet!

Här finns en kortare variant!

Program in English

 

Vi har den 17 april registrerat 473 deltagare från Abu Dhabi, Cypern, Danmark, Finland, Ghana, Italien, Israel, Nederländerna, Norge, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland, USA och Österrike har anmält sig! (Utställare).50 företag har bokat 54 utställningsplatser på Sveparks största parkeringskonferens någonsin:

 

PREMIUM:

    Home

    

 

GULD:

   

   

 

 

           

                                              

        

 

 

Vill du anmäla dig går du in under Anmälan parkeringskonferensen långt upp till vänster!

 

Sedan starten 1999, har Norge (Lillehammer), Island (Reykjavik), Finland (Helsingfors) och Danmark (Köpenhamn) arrangerat en Nordisk Parkeringskonferens.

När det nu är Sveparks tur att vara värd för den 5:e Nordiska Parkeringskonferensen blir det i Stockholm våren 2015. Temat är Parking Innovations och vi kommer att redovisa goda exempel från “hela världen”. Konferensen kommer att hållas på svenska och engelska.

Leverantörer som introducerat nya produkter eller tjänster är också välkomna att visa dessa på the 5th Nordic Parking Exhibition för ”the whole Parking World”!

Vi förväntar oss 400 deltagare, huvudsakligen från Sverige och de andra nordiska länderna men även internationellt har det redan visats stort intresse för konferensen och utställningen. Utställningsytorna var ursprungligen planerade att rymma 44 utställningsplatser där de senaste parkeringsnyheterna kommer att demonstreras. Nu har vi ordnat plats för 55. 

 

Konferensen arrangeras på Stockholm Waterfront Congress Centre, som ligger mitt i hjärtat av centrala Stockholm med gångavstånd till all kommunikation och sevärdheter vår huvudstad kan erbjuda.

 

Kontakta Svepark via e-post: kansli@svepark.se eller ring Sten Åke Håkansson på 040 605 69 10 för ytterligare information. Det gäller även om ni vill vara utställare.

 

  

VÄLKOMNA TILL DEN FEMTE NORDISKA PARKERINGSKONFERENSEN:

“PARKING INNOVATIONS”

PÅ STOCKHOLM WATERFRONT CONGRESS CENTRE, 21 – 24 APRIL 2015